[Tizen Application-dev] Failed to Build Package

Ramesh Adapa ramesh.adapa at outlook.com
Tue Jun 4 12:11:08 GMT 2013


Thank you for your quick respose, I am using  gbs 0.15, tizen-ide 2.1.0, below is some log that checks versions
 
Checking prerequisite...
Checking grep... ok
Checking gbs... ok
Checking expect... ok
Checking GBS version... ok
Checking qemu-user-static... ok

and my rpms are created successfully and located in below path
'/home/rameshadapa/tizen-sdk/platforms/tizen2.1/rootstraps/tizen-emulator-2.1.platform/local/BUILD-ROOTS/scratch.i586.0/home/abuild/rpmbuild/RPMS/'
 
still I'm having the same problem.

regards,
R at me$h Ad at p@,
0-813.217.5283

 
> Date: Tue, 4 Jun 2013 09:31:34 +0800
> From: jian-feng.ding at intel.com
> To: qiang.z.zhang at intel.com
> CC: ramesh.adapa at outlook.com; application-dev at lists.tizen.org
> Subject: Re: [Tizen Application-dev] Failed to Build Package
> 
> I feel the version of SDK/IDE embedded gbs is too low, and should be upgraded
> to latest.
> 
> thanks
> - jf.ding
> 
> On Tue, Jun 04, 2013 at 01:50:08AM +0000, Zhang, Qiang Z wrote:
> > What's the version of your gbs?
> > 
> > Start from gbs 0.16, the build roots dir has been moved to individual directory.
> > 
> > I am not sure this is the root cause.
> > 
> > DongHee, do you have any comments?
> > 
> > Thanks
> > Qiang
> > 
> > 
> > 
> > 
> > From: application-dev-bounces at lists.tizen.org [mailto:application-dev-bounces at lists.tizen.org] On Behalf Of Ramesh Adapa
> > Sent: Monday, June 03, 2013 11:22 AM
> > To: application-dev at lists.tizen.org
> > Subject: [Tizen Application-dev] Failed to Build Package
> > 
> > Hello All,
> > 
> > I am new to Tizen Application development, while I am building package for Hello Application in Tizen2.1 using Tizen-ide I got build failed error. Below is some error log.
> > 
> > [   16s] Executing(%clean): /bin/sh -e /var/tmp/rpm-tmp.9mwGDI
> > [   16s] + umask 022
> > [   16s] + cd /home/abuild/rpmbuild/BUILD
> > [   16s] + cd org.tizen.hello-0.1
> > [   16s] + rm -rf /home/abuild/rpmbuild/BUILDROOT/org.tizen.hello-0.1-1.i386
> > [   16s] + rm -rf /home/abuild/rpmbuild/BUILDROOT/org.tizen.hello-0.1-1.i386
> > [   16s] + exit 0
> > [   16s] ... checking for files with abuild user/group
> > [   16s]
> > [   16s] rameshadapa-VirtualBox finished "build org.tizen.hello.spec" at Mon Jun  3 03:09:44 UTC 2013.
> > [   16s]
> > [32minfo: [0mfinished building org.tizen.hello
> > [32minfo: [0mupdating local repo
> > [32minfo: [0mgenerated RPM packages can be found from local repo:
> >      /home/rameshadapa/tizen-sdk/platforms/tizen2.1/rootstraps/tizen-emulator-2.1.platform/local/repos/tizen2.1emul/i586/RPMS
> > [32minfo: [0mgenerated source RPM packages can be found from local repo:
> >      /home/rameshadapa/tizen-sdk/platforms/tizen2.1/rootstraps/tizen-emulator-2.1.platform/local/repos/tizen2.1emul/i586/SRPMS
> > [32minfo: [0mbuild roots located in:
> >      /home/rameshadapa/tizen-sdk/platforms/tizen2.1/rootstraps/tizen-emulator-2.1.platform/local/BUILD-ROOTS/scratch.i586.*
> > [32minfo: [0mDone
> > find: `/home/rameshadapa/tizen-sdk/tools/smart-build-interface/../../platforms/tizen2.1/rootstraps/tizen-emulator-2.1.platform/local//home/abuild/rpmbuild/RPMS': No such file or directory
> > 
> > My actual RPMS path is:
> > '/home/rameshadapa/tizen-sdk/platforms/tizen2.1/rootstraps/tizen-emulator-2.1.platform/local/BUILD-ROOTS/scratch.i586.0/home/abuild/rpmbuild/RPMS/'
> > 
> > I have no idea how build process is happening. So, kindly let me know how to solve the above issue.
> > 
> > regards,
> > R at me$h Ad at p@,
> > 0-813.217.5283
> 
> > _______________________________________________
> > Application-dev mailing list
> > Application-dev at lists.tizen.org
> > https://lists.tizen.org/listinfo/application-dev
> 
 		 	   		  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.tizen.org/pipermail/application-dev/attachments/20130604/b3cb31c5/attachment.html>


More information about the Application-dev mailing list