<font face="times new roman" size="3"><p style="margin:0;padding:0;">Hi Ronan,</p>
<p style="margin:0;padding:0;"> </p>
<p style="margin:0;padding:0;">1)My H.w configuration is</p>
<p style="margin:0;padding:0;">libhd version 19.0 (x86-64)</p>
<p style="margin:0;padding:0;">kernel version is 3.1<br />Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz</p>
<p style="margin:0;padding:0;">cpu cores     : 4</p>
<p style="margin:0;padding:0;">ram-4gb</p>
<!--WM_COMPOSE_SIGNATURE_START--><!--WM_COMPOSE_SIGNATURE_END-->
<p style="margin:0;padding:0;">HDD-550gb</p>
<p style="margin:0;padding:0;"> </p>
<p style="margin:0;padding:0;">2)I am using ubuntu machineI have downloaded iso image and</p>
<p style="margin:0;padding:0;">burnt it to cd in windows pc.</p>
<p style="margin:0;padding:0;">the md5 sum for the iso file I have downloaded is</p>
<div class="md5">MD5: 85055a6e3462695d347a6055b8366f8b</div>
<h4>3) Installation steps: Didnt use any wget command.downloaded from browser.</h4>
<p style="margin:0;padding:0;">Taken the iso image into windows machine and made CD out of it.</p>
<p style="margin:0;padding:0;">Then tried to boot from cd and install on a new ubuntu machine.</p>
<p style="margin:0;padding:0;"> </p>
<p style="margin:0;padding:0;">Anyways I will try  the same method with preload iso and psot you the result.</p>
<p style="margin:0;padding:0;"> </p>
<p style="margin:0;padding:0;">Thanks & Rgds,</p>
<p style="margin:0;padding:0;">Ravi</p>
<p style="margin:0;padding:0;"> </p>
<p style="margin:0;padding:0;">-----Original Message-----<br />From: "Ronan Le Martret" <ronan@fridu.net><br />Sent: Wednesday, February 6, 2013 10:40pm<br />To: "Ravi Shankar" <ravishankar.d@smartplayin.com><br />Cc: application-dev@lists.tizen.org<br />Subject: Re: [Tizen Application-dev] Error while installing obs light server appliance(devel version)<br /><br /></p>
<div id="SafeStyles1360228226">
<p style="margin:0;padding:0;">Hi Ravi,<br /><br />I try to reproduce your error, but without result...<br /><br />1) can you give me your hardware configuration.?<br /> (I suspect a hardware conflict )<br /><br />2) Do you donwload "ISO image", "Preload ISO" or "USB & disk image"?<br /><br /> 2.1) If you tried "ISO image" try  "Preload ISO".<br /><br /> 2.2) If you tried  "USB & disk image" and create a CD, this you<br />error, try "Preload ISO".<br /><br />3) Did you check the md5sum of you iso file?<br /><br />4) I tried "ISO image" and "Preload ISO" on VirtualBox, and it was<br />boot fine. Can you try it ?<br /><br />5) can you tell me all the steps of your installation steps?<br /> 5.1) wget ...<br /> 5.2) burn image...<br /> 5.3) ...<br /><br />Thanks,<br />Ronan<br /><br />2013/2/6 Ravi Shankar <ravishankar.d@smartplayin.com>:<br />><br />><br />><br />><br />> Hi All,<br />><br />><br />><br />> I have tried booting the obslight server appliance from iso image through<br />> CD.<br />><br />> Im not able to install the server appliance.<br />><br />><br />><br />> When I try to boot it gives the following error:<br />><br />><br />><br />> Loading KIWI CD boot system:<br />><br />> -----------------------------------------<br />><br />><br />><br />> Creating device nodes with udev<br />><br />> boot logging started on /dev/tty1 (/dev/console) at the Feb 5 10:52:46 2013<br />><br />> boot logging enabled on /dev/tty3<br />><br />> kernel logging enabled on : /dev/tty4<br />><br />> waiting for CD/DVD device..<br />><br />> checking CD/DVD devices....not found<br />><br />> checking Hybrid disk devices...not found<br />><br />> couldn't find live image configuration file.<br />><br />> reboot exception: log at Alt-F3/F4<br />><br />> reboot exception: reboot in 120 sec.<br />><br />> Failed to mount RW root file system.<br />><br />> reboot exception: log at Alt-F3/F4<br />><br />> reboot exception: reboot in 120 sec.<br />><br />> Failed to mount RO root file system.<br />><br />> reboot exception: log at Alt-F3/F4<br />><br />> reboot exception: reboot in 120 sec.<br />><br />><br />><br />> After this it finds some hw like USB..etc and hangs on.<br />><br />><br />><br />> Can you please help me to install and configure obs for tizen builds.<br />><br />><br />><br />> I have taken sw from<br />> http://susestudio.com/a/e0uuBG/obs-obs-server-opensuse-12-1-devel?a=download&f=vmx<br />><br />><br />><br />> Thanks & Rgds,<br />><br />> Ravi.<br />><br />> Tel: +91 40 49453316<br />><br />> Cell: +91 8885128881<br />><br />><br />><br />> “You can never know how much good a simple smile can do” - Mother Theresa<br />><br />><br />> _______________________________________________<br />> Application-dev mailing list<br />> Application-dev@lists.tizen.org<br />> https://lists.tizen.org/listinfo/application-dev<br />><br /><br /><br /><br />-- <br />Ronan Le Martret<br />Intel Open Source Technology Center</p>
</div></font>