GBS on Ubuntu 15.04

Lamberson, Chris clambers at jaguarlandrover.com
Wed Apr 8 16:40:09 GMT 2015


Well, that just looks like something didn't get installed. I checked PyPI
and didn't see any packages with a name like `buildpackage_rpm', so it must
be some custom module GBS expects to be installed with it. Did you install
GBS and run it with the same Python install/version? Also, why is it being
run as root?

On Wed, Apr 8, 2015 at 8:25 AM, McGee, Art <amcgee7 at jaguarlandrover.com>
wrote:

> All,
>
> I've been installing tizen tools on a newer image of ubuntu and running
> into gbs issues.  I can't seem to get gbs to install correctly.
> This is what I get when I use gbs.
>
> amcgee7 at osboxes:/media/amcgee7/d9c4bd9f-4e6d-411b-8a55-180271e8c9c1/home/artmcgee/testrepos$
> sudo gbs build -A i586
> [sudo] password for amcgee7:
> Traceback (most recent call last):
>   File "/usr/local/bin/gbs", line 30, in <module>
>     from gitbuildsys import cmd_build
>   File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/gitbuildsys/cmd_build.py",
> line 33, in <module>
>     from gitbuildsys.cmd_export import get_packaging_dir, config_is_true
>   File "/usr/local/lib/python2.7/dist-packages/gitbuildsys/cmd_export.py",
> line 34, in <module>
>     from gbp.scripts.buildpackage_rpm import main as gbp_build
> ImportError: No module named buildpackage_rpm
> amcgee7 at osboxes:/media/amcgee7/d9c4bd9f-4e6d-411b-8a55-180271e8c9c1/home/artmcgee/testrepos$
> python
> Python 2.7.9 (default, Dec 11 2014, 17:21:00)
>
>
>
> --
> *Art McGee*
> Infotainment Engineer
>
>
>
> Jaguar Land Rover North America, LLC
> 1419 NW 14th Ave, Portland, Oregon, 97209
> JaguarUSA.com <http://www.jaguarusa.com/index.html>  |  LandRoverUSA.com
> <http://www.landrover.com/us/en/lr/>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.tizen.org/pipermail/dev/attachments/20150408/b237d454/attachment.html>


More information about the Dev mailing list